World record 2015

Wees getuige van het nieuwe wereldrecord van Mark Reynolds!

Het KLM Open belooft in 2015 weer een fantastische ervaring te worden: het grootste golfevenement van Nederland, met de top van de European Tour. Een uitstekende gelegenheid, dus, om een nieuw wereldrecord te vestigen!
Wereld Record 2015 - Mark Reynolds

Mark Reynolds verzorgt dit jaar op het KLM Open niet alleen twee wervelende golf trick shows, maar zal ook alles op alles zetten om zijn tweede wereldrecord te vestigen. Binnen 3 minuten zal hij met twee golfclubs tegelijk niet minder dan 150 ballen wegslaan, die elk minimaal 27 meter moeten afleggen! Een stevige uitdaging, maar dat is aan Mark prima besteed – hij verpulverde eerder al een ander wereldrecord.

Op 6 juni 2012 sloeg hij met een club van 4,22 meter een golfbal maar liefst 169,5 meter door de lucht. Daarmee verbrak hij het staande record met meer dan 40 meter. Bent u benieuwd hoe Mark het op het KLM Open 2015 ervanaf brengt? Kom langs en maak het zelf mee!

Timetable

Locatie: KLM Open, Driving Range
Zaterdag 12 september 14:00
Golf Trick Show

Zondag 13 september 14:00
Golf Trick Show & Wereldrecordpoging

Sponsoren
De wereldrecordpoging van Mark Reynolds wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ook erbij zijn?

Wilt u de wereldrecordpoging met eigen ogen aanschouwen?
Of een legendarische golftrickshow van Mark Reynolds meemaken?
Koop dan nu uw tickets voor het KLM Open 2015 en schrijf u in voor de nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van alle belangrijke informatie.Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)