Over Mark

Mark Reynolds is een PGA golf professional met meer dan 25 jaar ervaring. Mark is bekend als golfleraar en van zijn befaamde golftrickshow met wervelende tricks, entertainment en veel interactie.

De golftrickshow

golfshowNaast een aantal nationale nr 1 posities, is Mark bekend van zijn befaamde Golf Trick show waar de nadruk niet alleen ligt op tricks maar ook op entertainment. Voorzien van een draadloze microfoon, laat Mark zien naast golftricks ook over een portie humor te beschikken. In de geheel interactieve show waar het publiek de kans krijgt mee te doen, trekt Mark zijn volledige trukendoos open en laat hij zien waarom hij één van de beste trickshow professionals van Europa is.

De show werd al op diverse internationale golfbanen geboekt en voor grote evenementen zoals het KLM Open, Qatar Masters en veel corporate golfdagen. De referenties zijn dan ook vaak lovend.

De show kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en duurt ongeveer een uur al naar gelang uw wensen. In ieder geval zal de show uw wildste verwachtingen overtreffen op het gebied van skills, humor en entertainment.

Mark’s successen

photo11Mark Reynolds (Rotherham, Yorkshire, 5 maart 1978) is sinds 1995 PGA Golf professional. Hij deed zijn opleiding tot PGA Golf professional in Engeland. (Rotherham Golf Club)

Sinds 2002 heeft Mark naast het lesgeven en zijn golf trick shows veel prof golf wedstrijden gespeeld.

2 x NK Strokeplay kampioen 2004 & 2005 met een baanrecord van -9, 63 (3de rond)
2 x Twente Cup Winnaar 2005,2007 ook een evenaring van baan record op de Twentsche -7, 65
2 x mee gedaan in het KLM Open (een van de grootste Europese Tour prof wedstrijden) in 2004 en alle 4 ronden gespeeld
Team member van PGA Cup team (Prof team GB & I) in 2005 tegen de USA.
2005 NK Matchplay kampioen
5 x Nederland vertegenwoordigd in prof team in de Europese en International team kampioenschap. In a.s November ben ik weer in de prof team geplaatst samen met Inder van Werelt, Ralph Miller.
2010 won hij voor de tweede keer de Duinzicht Invitational met een score van -3.
Naast het winnen van de Twente Cup eindigde hij negen keer in de Top-5. 
In 2009 eindigde hij in de finale van de NK Matchplay

Winnaar PGA order of merit 2005 en 2009.

The International

Mark is actief als professional op The International in Amsterdam. Waar hij onder andere prive lessen, clinics, coaching, masterclasses en evenementen verzorgt voor leden en corporate golfdagen.

the international golfclub

Persoonlijke informatie

Mark woont in Noordwijkerhout met Mariska en hun dochter Britt (2002).
Hij is dagelijks ergens op een golfbaan op de wereld te vinden om zijn Tricks te oefenen, te ontwikkelen, een wedstrijd te spelen of iets anders te doen wat met golfen te maken heeft.

Druhbelts

Ook is Mark importeur van Druhbelts. in Nederland. Unieke handgemaakt riemen voor op de baan en casual gebruik.