Golftricks

ANGERMANAGEMENT

De trick met de gebroken club. Dat golfen een dure sport is weten we allemaal. En dat we allemaal de bal weleens verkeerd raken waardoor je je bal moet zoeken is ook bekend. Vaak moet je je dan inhouden, maar dat hoeft niet meer. Zoek een boom (liever geen auto of medespeler) en reageer u maar even af. Mark zal namelijk laten zien dat je zelfs kunt golfen met een club die volledig verbogen is.

TELETUBBIE

Ooh ooh wat nu weer. Wie durft zich als teletubbie te verkleden om daarna deel te nemen aan de show? Zorg wel dat u goed verzekerd bent, want het gaat bijna nooit mis. Deze trick levert in ieder geval spectaculaire foto’s op. Niet zelf thuis uitproberen!

WOODY

De trick met het hout. Iedereen weet, bomen zijn lastige obstakels in de golfsport. Helaas kost een boom u vaak een extra slag wanneer deze direct in de baan van de hole staat. Mits u natuurlijk het talent hebt om via een andere boom te kaatsen richting de hole. Als u dat kan, neem dan even contact me ons op. Voor degen die dat niet kunnen zal Mark een moeilijke maar doeltreffende oplossing aandragen.

Sweaty hands Tok

De Sweaty hands Tok trick is een trick die gevaarlijk is voor omstanders en de mannelijke deelnemers. De trick die gevaarlijk is voor de kinderbijslag brengt nogal wat gevaren met zich mee. Stil liggen is het advies en daarna met zijn allen hopen dat het goed afloopt. Als u vantevoren even tekent dat u alle risico’s aanvaard, heeft Mark geen rechtzaak aan zijn broek. Maar wees gerust in 6 van de 10 gevallen gaat de trick helemaal goed.

High Tea

De trick op grote hoogte. Het komt op de golfbaan gelukkig niet vaak voor dat uw bal op oog- of borsthoogte tot stilstand komt. Toch hoeft dit geen probleem te zijn zal Mark demonstreren. Dus landt uw bal in het vervolg op een auto of picknicktafel, geen probleem! Mark zal demonstreren hoe hiermee om te gaan.