Golf-Arrangementen

Trickshow + Beat the Proabout1

Altijd al eens van een golf pro willen winnen? Hier is uw kans. Met beat the pro kiezen we een (par 3) hole op de baan en mag iedereen het tegen Mark opnemen. Een voor een mogen de deelnemers proberen om Mark te verslaan op de hole. Degene die het uiteindelijk lukt kan een leuke prijs in ontvangst nemen, uitgereikt door Mark.

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

photo11Trickshow + golf clinic

Wilt u kennismaken met de Golfsport of uw slagen verbeteren? Tijdens de golfclinic met Mark Reynolds komen alle slagen aan bod en nemen we enkele etiquette regels door. Naderhand brengt u het geleerde direct in de praktijk op de baan. Bij deze golfintroductie zijn er verschillende wedstrijden zoals putten, chippen en ver slaan. Wij kunnen ook de prijzen voor u verzorgen. Na deze dag zult u een andere kijk hebben op de golfsport en kunt u uiteraard direct starten met het nemen van lessen.

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

Trickshow + merchandising

Wat is er leuker dan uw evenement of bedrijfsdag op te leuken met prijzen, of weggeef artikelen met uw bedrijfslogo. Wij bedrukken polo’s, t-shirts, petjes, tees, ballen en meer. Ook kunnen we zeer exclusieve Druhbelt golfriemen leveren. Deze artikelen worden allemaal van tevoren bezorgd.

 

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

erwin plug fotografieTrickshow + fotograaf

Wilt u een aandenken aan uw golfdag met Mark Reynolds en uw vrienden of collega’s? Wij kunnen een professionele fotograaf inhuren die de hele dag actiefoto’s schiet welke naderhand bewerkt worden en naar wens in bijvoorbeeld een lijst worden samengevoegd. Hierop komt ook de handtekening van Mark zodat het direct een collectors item wordt.

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

Trickshow + Masterclass

Wilt u zelf enkele tricks onder de knie krijgen? Dat kan. Voor een kleinere groep vrienden of collega’s kan Mark een masterclass trickshots aanbieden. Leer zelf hoe moeilijk het is om enkele tricks te beheersen. Wie heeft de discipline, beheersing en het talent om de volgende keer Mark te vervangen? Een Masterclass zal niet snel worden vergeten! Vergeet niet uw helm mee te nemen wanneer u uw gezelschap niet vertrouwt.

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

Trickshow + begeleiding in de baan

Wilt u na of voor de trickshow een rondje lopen met PGA pro Mark Reynolds? Ook dat is mogelijk. Er wordt een minimum aantal holes gespeeld waarbij Mark uitleg geeft over hoe hij de baan benadert en waar hij op let. Uiteraard komen zaken als terrein, equipment en techniek aan bod. Mark geeft tips en zal tussendoor vertellen over al zijn internationale ervaring.

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

minchenuTrickshow + motivational speakers

Wilt u na of voor de golftrickshow een professionele motivational speaker op uw evenement? In samenwerking met Minchenu.nl biedt Golftrickshow u de mogelijkheid om een zeer inspirerende motivational speaker te boeken.  Energiek, inspirerend en creatief zijn kernwoorden van deze inspirerende dame. Zij gaat in op teamspirit, potentie en kan het vuur weer aanwakkeren.

Neem voor vragen over dit arrangement of boekingen contact met ons op.

golftrickshow op maatGolftrickshow op maat

Kunt u geen keuze maken, wilt u zaken combineren of heeft u specifieke wensen. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw event en denken graag met u mee. Het kan ons niet gek genoeg.

Neem voor al uw vragen contact met ons op.